Προϊόντα

Μοιράσου το

Τι προσφέρουμε !

Βρείτε μοναδικά προϊόντα σε μοναδικές προνομιακές τιμές με την υψηλότερη ποιότητα !  Δείτε άμεσα τι διαθέτουμε !!!

Εγγύηση Shimano 3 χρόνια

Κάνουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας και εγγυόμαστε αντικατάσταση ή επισκευή των προϊόντων μας και άμεση επιστροφή το συντομότερο δυνατόν.

 "ΜΟΝΟΔΟΛΙ"

Ένα δόλωμα ανθεκτικό που ψαρεύεται σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου, σε όποιο δήποτε βυθό επί το πλείστον ημέρα. Μπορούμε να ψαρέψουμε ακόμα και το βράδυ την εποχή που το διαλέγουμε αν υπάρχει πολύ λιάνωμα είναι καταλληλότατο λόγω της αντοχής του στις μικροτσιμπιές . Επίσης έχει πολύ φώσφορο για αυτό και οι στόχοι μας επιβάλλεται να είναι σκαθάρια,αυλιάδες και πολλά άλλα καθαρά.Δολώνεται ολόκληρο και εγγυάται επιτυχίες σε μεγάλα ψάρια. Διατηρείται σε 10 με 14 βαθμούς κελσίου, πάντοτε σε θαλασσινό νερό και αντέχει στην μεταφορά αλλά και στο ψάρεμα του αρκετές ημέρες,εφόσον διατηρηθεί σωστά.

ΑΝΕΣ"
¨Ένα δόλωμα υπό εξαφάνιση και αυτό το οποίο απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις των παραγαδιών λόγω ανθεκτικότητας αλλά και για λόγους οικονομίας. Φθηνό μεν δόλωμα αλλά με αποτελεσματικότητα σχεδόν σε όλους του βυθούς. Μας δίνει την δυνατότητα να ψαρέψουμε την ημέρα ακόμα και την νύχτα..¨Έχει και αυτό πολύ φώσφορο είναικατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Έχει μεγάλη επιτυχία στα περισσότερα ψάρια εκτός από τα αφρόψαρα. Διατηρείται πάντοτε σε θαλασσινό νερό και είναι ανθεκτικό στην μεταφορά του. Για την σωστή συντήρηση του αρκεί η θερμοκρασία να είναι 10 με 14 βαθμούς κελσίου. Είναι ένα δόλωμα κατάλληλο για καθετί εφόσον αντέχει στην ταλαιπωρία που δημιουργεί το λιάνωμα. Είναι κατάλληλο δόλωμα για κάθε τύπο ελληνικού βυθού.

ΦΑΡΑΩ"
Είναι κατάλληλο για όλα σχεδόν τα ψάρια και τις τεχνικές ψαρέματος . Εξαιρετική επιλογή ως επί το πλείστον για τσιπούρες, σαργούς, μυλοκόπια, αυλιάδες, λιθρίνια, φραγκόπουλα, σκαθάρια, μελανούρια, και σχεδόν τα πιο πολλά ψάρια. Δεν ψαρεύει σε αμμώδεις βυθούς. Το φαραώ δεν είναι κατάλληλο για κεφαλόπουλα, σάλπες, ούγαινες   μουρμούρες. Ψαρεύεται όλες τις εποχές του χρόνου. Οι καλύτερες εποχές είναι από τα μέσα Σεπτέμβρη έως τα τέλη του Νοέμβρη. Είναι ευάλωτο στο Λιάνωμα για αυτό συνιστάται για βραδινό ψάρεμα καθώς έχει πολύ φώσφορο. Η συντήρηση του είναι πολύ απλή. Σε λεκανάκι τοποθετούμαι προσεχτικά το δόλωμα χωρίς να του δημιουργήσουμε σοκ από την διαφορά θερμοκρασίας κατά την μεταφορά του . Με προσοχή και μόνο με θαλασσινό νερό, σκεπάζουμε ίσα, ίσα το Φαραώ αφήνοντάς τον σκιερό χωρίς έντονα φώτα χώρου. Η σωστή θερμοκρασία είναι 8 με 14 βαθμούς Κελσίου για αυτό τους καλοκαιρινούς μήνες χρειάζεται περισσότερη προσοχή στην σωστή θερμοκρασία. Δολώνουμε κόβοντας απ την ουρά και προχωρώντας προς το κεφάλι. Αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα του δολώματος, ότι δηλαδή διατηρείται ζωντανό όταν είναι κομμένο και έχει συντηρηθεί σωστά.

"ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΑΒΙΔΑ"
¨Ένα φθηνό κοινότατο δόλωμα σε όλη την ελληνική επικράτεια, πολύ οικονομικό λόγο εύκολης αλιείας του για αυτό και το προτιμούν όλοι οι παραγαδιάρηδες και όχι μόνο. Δουλεύει το ίδιο καλά απ έξω, αλλά και στην βάρκα για καθετή. Ψαρεύει όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλους τους ελληνικούς βυθούς. Διατηρείται στο πριονίδι συνήθως για 2 ημέρες το πολύ.Κινητικότατο δόλωμα όσο παραμένει ζωντανό, για αυτό και δολώνουμε προσεχτικά απ την ουρά και βγάζουμε την μύτη του αγκιστριού στα πρώτα πόδια του θώρακα. Η θερμοκρασία συντήρησης του είναι 10-14 βαθμούς Ψαρεύεται περισσότερο την ημέρα. Κατάλληλο για όλα τα ψάρια και επιτυχημένη επιλογή του ψαρά τόσο απ έξω, όσο και μέσα από το σκάφος. Ψαρεύει σε όλους τους ελληνικούς βυθούς.

"ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΑΒΙΔΑ"
Ένα πάρα πολύ καλό δόλωμα, κορυφαίο στην κατηγορία του, για καθαρά ψάρια. Είναι ακριβό διότι δυστυχώς και αυτό τείνει να εξαφανιστεί από τους Ελληνικούς βιότοπους. Ψαρεύει όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά δεν αλιεύετε όλες τις εποχές. Οι καταλληλότεροι μήνες είναι από Γενάρη μέχρι και μέσα Αυγούστου. Από εκεί και πέρα το δόλωμα αδειάζει διότι γεννάει και κλείνει τον κύκλο της ζωής του. Εμφανίζεται πάλι από μέσα Δεκέμβρη έως μέσα Γενάρη οπότε και είναι διαθέσιμο για τον τυχερό ψαρά που θα το προμηθευτεί. Ψαρεύει με απόλυτη επιτυχία στα κόκκινα ψάρια, χωρίς να υστερεί και στα υπόλοιπα. Καταπληκτικής κινητικότητας ολοζώντανο δόλωμα, αρκεί να του συντηρήσεις σωστά σε θερμοκρασία 10-14 βαθμούς Κελσίου πάντοτε με θαλασσινό νερό σε ψυγείο φορητό. Ο ψαράς για να το συντηρήσει καλύτερα όταν βρίσκεται στην θάλασσα το έχει σε κουβαδάκι με θαλασσόνερο το οποίο και ανανεώνει τακτικότατα και πάντα με προσοχή στην μεταβολή της θερμοκρασία. Όταν απομακρύνεται από την θάλασσα το στραγγίζει από το νερό του και πιο στεγνό γίνεται σε χαρτί κουζίνας. Επιτυγχάνεται με αυτόν τον τρόπο να έχει πάλι άριστες ιδιότητες το δόλωμα όταν βρεθεί ξανά στην θάλασσα, οπότε ο ψαρά το βάζει ξανά στο θαλασσινό νερό, συνεχίζοντας την απόλαυση του ψαρέματος. Κατάλληλο για ημερήσιο αλλά και νυχτερινό ψάρεμα σε όλους τους τύπους ελληνικού βυθού.
 
"ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ"
Δόλωμα εισαγωγής με εξαιρετικές επιδόσεις. Κατά την δόλωση του χρειάζεται προσοχή. Έχει πάρα πολύ αίμα και φώσφορο που το κάνει ακαταμάχητο, για αυτό δεν πρέπει να σπαταλιέται στο λιάνωμα. Είναι θαυμάσια επιλογή για ημερήσιο αλλά και για νυχτερινό δόλωμα. Είναι ακριβό δόλωμα και στοχεύει σε όλα τα ψάρια εκτός από αφρόψαρα. Καλό είναι να αποφύγουμε το λιάνωμα γιατί η ποιότητα του εγγυάται αποτελεσματικές ψαριές κυρίως σε καθαρά. Ψαρεύει όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλους τους Ελληνικούς βυθούς. Η καλύτερη εποχή του για αποτελεσματικότερες ψαριές, είναι του πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, δηλαδή από τέλη Μάϊου έως και τα τέλη Νοεμβρίου. Η συντήρηση του είναι απλή. Άλλοι ψαράδες το έχουν στο φύκι αλλά προτείνουμε για καλύτερα πάντοτε φρέσκο θαλασσινό νερό σε θερμοκρασία 10-14 βαθμούς Κελσίου σε σκιερό μέρος με ψυγειάκι και παγοκύστη. Δολώνεται και σε κομμάτι, αλλά και ολόκληρο με βοήθεια βελόνας.
 
"ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ JUMBO"
¨Ένα κοινό οικονομικό δόλωμα. Επιλογή ακόμη και των αρχαρίων, δηλαδή είναι ευρείας κατανάλωσης καθώς χρησιμοποιείται λόγω του χαμηλού κόστους ακόμη και στο ψάρεμα της καθετής. Κυριολεκτικά ψαρεύει… ότι κάτσει γιατί είναι φτηνό Κατάλληλο για όλες τις εποχές, εφ όσον εισάγεται από την Κίνα σε μεγάλες ποσότητες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους των Ελληνικών βυθών. Έχει τεράστια κινητικότητα κατά το ψάρεμα του, για αυτό και δικαιολογεί το όνομα του, από τις σαν ακροβάτης κινήσεις του. Ψαρεύει ημέρα και νύχτα δολώνεται σε κομμάτια αλλά και ολόκληρο με την βοήθεια ειδικής βελόνας. Ανθεκτικό στην μεταφορά του και συντηρείται σε 10-14 βαθμούς Κελσίου μέσα στην συσκευασία του, σε σκιερό πάντα μέρος.
 
"ΚΟΡΔΕΛΑ"
Η Κορδελα ειναι ενα νεοφερτο δολωμα στην χωρα μας με χωρα παραγωγης βεβαιως την Ολλανδια απο οπου και πηρε και το ονομα του.προκειται για ενα σκουληκι 10-15 εκατοστων σκληρο στο κεφαλι και μεχρι την μεση με την ουρα του να μαλακωνει αρκετα.μοιαζει κυριως στον ραμση(αλλο εισαγωμενο σκουληκι) και λιγο σαν μικρογραφια του φαραω.Έχει αρκετο αιμα και φωσφορο και το κυρίως σωμα του αντεχει στις μικροτσιμπιες οταν ειναι φρεσκος.απο πληροφοριες φιλων και απο προσωπικη μου εμπειρια φαίνεται να δουλευει αρκετα καλα στις μουρμουρες και στους σαργους-κακαρελους και αλλα σπαροειδη.
 
"BICATTINI"
Τα bigattini έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και αρκετά χρόνια στην ελληνική αγορά, όπου αργά αλλά σταθερά καθιερώθηκαν σαν το καλύτερο δόλωμα στις τεχνικές του feeder, του εγγλέζικου και του bolognese, με πιο διαδεδομένες τις δύο τελευταίες. Στα καταστήματα ειδών αλιείας, τα συναντάμε στο φυσικό τους χρώμα, το λευκό - μπεζ!Στο εξωτερικό, όπου και πρωτοεμφανίστηκαν, χρησιμοποιούνται με εκπληκτικά αποτελέσματα στα γλυκά νερά και στη θάλασσα!!!