Προϊόντα

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΜΑΣ  KAI ΣΤΟ FACEBOOK

CURRENT MOON

Μοιράσου το

Τι προσφέρουμε !

Βρείτε μοναδικά προϊόντα σε μοναδικές προνομιακές τιμές με την υψηλότερη ποιότητα !  Δείτε άμεσα τι διαθέτουμε !!!

Εγγύηση Shimano 3 χρόνια

Κάνουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας και εγγυόμαστε αντικατάσταση ή επισκευή των προϊόντων μας και άμεση επιστροφή το συντομότερο δυνατόν.

Δεν έχει σημασία εάν είστε επαγγελματίας η ερασιτέχνης ψαράς…το ψάρεμα είναι από τις πιο απολαυστικές  εμπειρίες της ζωής μας .Ένας  τρόπος διαφυγής από τις πιέσεις της σύγχρονης ζωής ,ένα μέρος για να επανασυνδεθείτε με την φύση και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας  .Και ένα από τα πλεονεκτήματα του ψαρέματος είναι ότι από τη στιγμή που έχετε τον εξοπλισμό , μπορείτε να το απολαύσετε με σχετικά φτηνό κόστος . Η Shimano το αντιλαμβάνεται αυτό, για αυτό  σας προσφέρουμε ένα τόσο ευρύ φάσμα προϊόντων που καλύπτει σχεδόν όλους τους τρόπους ψαρέματος σε όλο τον κόσμο .

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο . Η Shimano πάντα θα ξεπερνάει τα όρια του σχεδιασμού και της τεχνολογίας σε μια προσπάθεια προόδου , αλλά ποτέ δεν θα αγνοήσει τις ανάγκες των ψαράδων .Είμαστε μια εταιρία του λαού ,ένα εμπορικό σήμα που μπορείτε να εμπιστευθείτε  και πουλάμε είδη αλιείας στα οποία μπορείτε να βασιστείτε .

Όταν αγοράζετε Shimano ,αγοράζετε 90χρονια εμπειρίας και ιστορίας ,με παγκόσμια φήμη για την ποιότητα ,προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας ,ανεξάρτητα από το κόστος .Ότι κι αν ψαρεύετε , όπου κι αν ψαρεύετε και ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας ,  η Shimano έχει ότι χρειάζεστε για να πάτε για ψάρεμα και να διασκεδάσετε !!!

                                                                                      ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ SHIMANO